Project Description
Τηγανόψωμο
Μικρούλι μεσογειακό 40 γρ. – φούρνου
Κωδικός τιμολόγησης: 54195
Συσκευασία: Σακούλα 125 τεμαχίων
Καθαρό βάρος συσκευασίας: 5κιλά (40γρ / τεμάχιο)
Συσκευασίες ανά κιβώτιο: 1 σακούλα
Barcode κιβωτίου: 5201249
Σύστημα διασφάλισης ποιότητας: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005
Σημεία πώλησης: Ξενοδοχεία, καφετέριες, φούρνους, κέντρα διασκέδασης, μεζεδοπωλεία, καφενεία, catering, εμπόρους κ.α.
Συντήρηση: Κατάψυξη *** (-18°C) για 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, νερό, τυρί (νωπή μυζήθρα, τυρί φέτα), ηλιέλαιο ραφινέ, ντομάτα, ελιές σε ροδέλες, αρτυματικές ύλες, μαγιά αρτοποιίας, πατάτα σε φλέικς, φυτικό λίπος, αλάτι, ζάχαρη, γάλα σε σκόνη, ρίγανη, καρυκεύματα, για το προτηγάνισμα φυτικό έλαιο.
Περιγραφή: Το προϊόν περιέχει τυρί φέτα μαζί με μείγμα Ελληνικών τυριών που περιβάλλονται από αφράτη ζύμη. Παράγεται με παραδοσιακό τρόπο σε σύγχρονη παραγωγική μονάδα σε στρογγυλό σχήμα 5-7εκ. και προτηγανίζεται σε φυτικό έλαιο. Συσκευάζεται κατεψυγμένο σε χαρτοκιβώτιο που περιέχει πλαστική σακούλα κατάλληλη για κατάψυξη και τρόφιμα που παρέχει ευκολία στη διαχείριση της απαιτούμενης ποσότητας δίχως να αλλοιώνεται το προϊόν.
Τρόπος παρασκευής: Σε προθερμασμένο φούρνο, τοποθετείτε την απαιτούμενη ποσότητα πάνω σε λαμαρίνες καλυμμένες με λαδόκολλα και τα ψήνετε στους 200°C για 15’, εναλλακτικά τα ψήνετε σε τοστιέρα.