Project Description
Τηγανόψωμο
Μικρούλι με τυρί-ζαμπόν-μπέικον 40 γρ. – φούρνου
Κωδικός τιμολόγησης: 54192
Συσκευασία: Σακούλα 125 τεμαχίων
Καθαρό βάρος συσκευασίας: 5κιλά (40γρ / τεμάχιο)
Συσκευασίες ανά κιβώτιο: 1 σακούλα
Barcode κιβωτίου: 520124951923
Σύστημα διασφάλισης ποιότητας: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005
Σημεία πώλησης: Ξενοδοχεία, καφετέριες, φούρνους, κέντρα διασκέδασης, μεζεδοπωλεία, καφενεία, catering, εμπόρους κ.α.
Συντήρηση: Κατάψυξη *** (-18°C) για 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, νερό, τυρί (νωπή μυζήθρα, τυρί φέτα, τυρί γκούντα), ηλιέλαιο ραφινέ, ζαμπόν σε κύβους, μπέικον σε κύβους, αρτυματικές ύλες, μαγιά αρτοποιίας, πατάτα σε φλέικς, φυτικό λίπος, αλάτι, ζάχαρη, γάλα σε σκόνη, καρυκεύματα, για το προτηγάνισμα φυτικό έλαιο.
Περιγραφή: Το προϊόν περιέχει τυρί φέτα μαζί με μείγμα Ελληνικών τυριών, ζαμπόν και μπέικον που περιβάλλονται από αφράτη ζύμη. Παράγεται με παραδοσιακό τρόπο σε σύγχρονη παραγωγική μονάδα σε στρογγυλό σχήμα 5-7εκ. και προτηγανίζεται σε φυτικό έλαιο. Συσκευάζεται κατεψυγμένο σε χαρτοκιβώτιο που περιέχει πλαστική σακούλα κατάλληλη για κατάψυξη και τρόφιμα που παρέχει ευκολία στη διαχείριση της απαιτούμενης ποσότητας δίχως να αλλοιώνεται το προϊόν.
Τρόπος παρασκευής: Σε προθερμασμένο φούρνο, τοποθετείτε την απαιτούμενη ποσότητα πάνω σε λαμαρίνες καλυμμένες με λαδόκολλα και τα ψήνετε στους 200°C για 15’, εναλλακτικά τα ψήνετε σε τοστιέρα.